ProVita - Pšeničná bílkovina - 400g - na výrobu seitanu. Z pšeničné bílkoviny se vyrábí seitan - "pšeničné maso". Příprava v kuchyni je jednoduchá a s touto základní surovinou můžete vytvořit nespočet lahodných rostlinných jídel s minimem...
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK
Pšeničná bílkovina recepty, které budete milovat. Vyberte si ze stovek receptů na Pšeničná bílkovina, které se vám budou snadno a rychle vařit.
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK
Ale co to vůbec je…. Seitan je pšeničná bílkovina, je to těsto udělané z pšenice a vody a je zbavené škrobu. Výsledný produkt je gumovitá hmota, která je velmi tvárná, dá se dobře krájet a dobře se s ní pracuje.
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK
Pšeničná bílkovina řešíme na Jíme Jinak. Stejně jako tisíce zdravých receptů pro lepší zdraví. Začněte online kurzem zdarma.
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK
Pšeničné tortilly - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 65 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK
Tortilly mají jako příloha velmi široké využití. Můžete si je jako běžné pečivo jen tak namazat pomazánkou, naplnit je zeleninovou směsí a jsou skvělé k hummusu nebo indickým jídlům.
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK
Pšeničné placky příprava receptu: Příprava receptu Pšeničné placky: Umleté vločky smícháme s vodou a solí, necháme odležet. Pečeme v troubě nebo na teflonové pánvi. Podáváme je nejlépe teplé. ... ... ...
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK
Z pšeničné bílkoviny se vyrábí seitan - "pšeničné maso". Příprava v kuchyni je jednoduchá a s touto základní surovinou můžete vytvořit nespočet lahodných rostlinných jídel s minimem tuku a vysokým obsahem hodnotných a lehce stravitelných...
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK
Pšenice je obilovina bohatá na vlákninu a bílkoviny (z nich především lepek). To jí předurčuje skvělé pekařské vlastnosti - lepek ovlivňuje kynutí těst, jejich pružnost a dodává nadýchanost pečivu.
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK
Recept, podle kterého se vám Pšeničné karí s ananasem zaručeně povede, najdete na Labužník.cz. Podívejte se na fotografie a hodnocení ostatních kuchařů.
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK
Domácí kynuté bulky ze dvou druhů mouky, másla a sádla, které jsou ochucené drceným kmínem. Dobře se hodí nejen k marmeládě, ale i pomazánkám.
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK
Ve veganské kuchyni najdeme hned několik takzvaných náhražek masa. Jednou z nich je Seitan – podívejte se, jak si jej připravit doma.
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK